Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Inskolning av lillebror

AlexanderPosted by Camilla Wed, May 03, 2017 19:07:14
Så var det dags för inskolning av vår lillebror. Idag var det första dagen då Alexander besökte sin skola som han börjar på efter semestern.

Det har gått lite upp och ner för hur han känner för detta med skola. Först var han ledsen då jag berättade att han inte skulle gå på samma skola som hans kompisar ska till. Diskussionen har sedan gått över till att inte prata om det alls medan jag ändå försökt peppa honom till att han kan ha kvar kontakten med kompisarna. I synnerhet den kompis som bor på samma gata som Oliver.

Nåja, idag var han faktiskt lite peppad vilket också gick över till speedad. Han fick träffa sina nya klasskamrater (tror det landade på 27 elever) och sin fröken Tove (jaaaa!).
Under tiden som han var där så hade 2:orna rast så han fick träffa både Leo, Oliver och Gustav (kompisar till Leo) vilket gjorde besöket mycket roligare.

Det var först lite presentation över lärare, fritids och gymnastiklärare. Därefter delades gruppen upp där hälften fick gå in och göra namnbrickor medan andra halvan fick gå runt skolgården och lyssna på vart skolgränsen går och vilka regler de har när man är ute.

Besöket avslutades med leken Under falkens vingar (tror jag den heter).
Jag skjutsade en nöjd kille till dagis och när jag sedan hämtade honom på eftermiddagen så var det en väldigt trött kille i baksätet. Det var nog mycket information som behövde bearbetas i knoppen.