Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

6 åringen

AlexanderPosted by Camilla Sun, March 26, 2017 18:06:20
I lördags fyllde vår älskade skurk 6 år.
Vi pratar alltså om Alexander.
Det är nästan lite läskigt vad fort tiden går. Han är fortfarande vår lilla bebis fast att han ska börja skolan efter semestern.

Årets morgonfirande vart lite annorlunda. Denna helg var det Leos grupps (innebandy) tur att stå i klubbens kiosk och kränga fika så på lördag morgon stod jag uppställd kl 7.00 och krängde fika. Jag var därför inte med på "ja må han leva" morgonsång men tog en solo ton när jag kom hem istället.

Vid lunchtid kom släkten och överöste killen med finfina gåvor. Kul att det var många som gick ifrån Lego temat. Även om det fortfarande är populärt så känner vi att alla byggen står och dammar på hyllorna och att det därför kan vara kul med andra leksaker.
Eftersom vi föräldrar varit bort på honeymoon så fanns det inte så mycket tid för att förbereda födelsedagsfika. Måste ändå säga att jag är lite nöjd som fick ihop en brownie tårta med jordgubbar. Tack och lov för att födelsedagsbarnet älskar brownies så det vart inga tårar för att tårtan uteblev.
Och så dessa två. Sa till Leo "får jag ta ett gullekort på dig?". Javisst sa moster och pimpa till kortet :)
Idag söndag var det dags för kompis kalas. Jag tog en del bilder men eftersom integritet och eventuell skyddad identitet måste respekteras så kan jag inte visa några bilder. Men Stardharna har lagt in ett livslångt godkännande om att publicera kort så där kan jag vissa denna bild.
Det var maskeradkalas med Star Wars tema som gällde. Alla kreationer var välkomna och vi fick bland annat se en prinsessa, pirattjej och en björn.
Jag kan säga att det vart 2 svettiga timmar men gästerna var nöjda och det var till och med en som sa "åh, det här var den bästa dagen i mitt liv" :)

Nu får vi vila 6 månader innan det är dags för kalas igen. Trötta och nöjda föräldrar och barn säger tack och hej för denna helg.