Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Äntligen!

VardagenPosted by Camilla Wed, January 04, 2017 16:27:36
Jag blir så lycklig när jag ser att det snöar och marken blir alldeles vit och fin. Därför drog jag ut familjen till Sandabacken för årets första tur.

Leo fick ju en Snow Kick i julklapp och den var vi ju självklart tvungna att testa. Jag tänkte först att den verkar vara lite livsfarlig att åka ner för backen med men killarna fixade det där på nolltid. Värre vart det med gubben som, självklart skulle testa, vurpade och slog i armbågen lite dumt.
Efter två åka vart det tjat om fika. Så typiskt killarna!
Kanske var det inte så kul att åka eftersom vi var de enda som syntes till i backen. Det var ett evigt tjatande om att åka hem men vi föräldrar stod på oss.

Sedan har vi det där med att barnaskaran har en tendens att öka i antal när vi kommer till en backe.
Efter en timme så kom det fler barn och då vart det lite roligt. Framför allt när en familj hade med sig sin labrador. Då vart det fart på killarna.

2 timmar lyckades vi hålla dem ute, sedan gav vi upp. Men bättre det än inget alls. Skönt var det i alla fall att få vara ute.