Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Lucia 2016

AlexanderPosted by Camilla Tue, December 13, 2016 11:21:08
Tänk att det vart lucia även i år :)

På Leos skola har de som tradition att 5:orna kör ett luciatåg för alla elever och på detta luciafirande får bara föräldrar till 5:orna komma och titta.

Istället fick vi åka till dagis för att se när Alexander och hans kompisar lussade för alla föräldrar.

I år sjöng Alexander för full hals, han tog i från tårna. Sjöng högt och tydligt :) Söting. Riktigt bra var det. Synd bara att man varken får fotografera eller filma. Jag förstår integritetsgrejen men tycker det är synd att man inte får dokumentera minne till Alexander.
Det vart en rörig fika på barnens avdelning med pepparkakor och glögg. Och så lite fotografering. Och se på denna bild. Det här är Alexander och hans nya tjej. Hur gulliga som helst.
Igår när Micke hämta Alexander så kom hon till hallen och visade en grej för Alexander som hon hade gjort. Micke, som inte har koll, frågade om de var vänner. Till svar fick han "vi har pussats och lekt så vi är kära i varandra" samtidigt som hon la en arm om Alexander. Hur sött är inte detta?!