Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Snölycka

VardagenPosted by Camilla Wed, November 09, 2016 17:24:36
Vilket underbart väder! Riktigt julväder!

Dock har det varit svårt att ta sig till jobbet. Bussarna gick inte och det var inte helt lätt att köra. Vi har därför jobbat hemifrån idag. Vilken tur man har som har ett jobba som man kan sköta hemifrån.

Innan frukost hurtade jag ut för att skotta fram bilen. Det var riktigt skönt, inte så kallt och fantastiskt tillfälle för ordentlig träning :)
När jag hämtade Alexander från dagis var det en del bilar som kört av vägen och eftersom det var skapligt halt på vägen så körde jag i snigelfart (20km/t) till dagis. Väl framme kunde jag inte parkera bilen på parkeringen utan fick ta första bästa plats. Jag plogade mig fram på gården och såg till att få in barnet i bilen innan vi vart insnöade.

Väl hemma vart det dags för nästa träningspass och skotta snö igen. Barnen skuttar runt som små rådjur i snön. De är helt överlyckliga över detta väder och jag kan inte klandra dem. Leo minns förra året när det inte var så mycket snö och han fick åka snowracer på löv för att ens kunna nytta sitt raceråk. Låt oss därför hoppas på att vi får behålla denna snö.
Suddig bild, tyvärr, men jag tror att ni kan se glädjen och lyckan i Alexanders ansikte.