Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

8 åringen

LeoPosted by Camilla Thu, September 22, 2016 20:58:40
Han har räknat ner veckor, dagar, timmar och minuter tills hans födelsedag och idag så kom dagen som Leo vart 8 år. Han väcktes med vacker sång från en yrvaken familj som bar på paket och bullar med ljus i.

Även i år är det Lego som gäller så det vart en Ninjago borg/fästning/torn eller vad det nu kallas för. Captain Toad stod även på önskelistan och så fick det bli.

Jag har inte hunnit träffa födelsedagsbarnet så mycket men vad jag hört så har det sjungits för honom på skolan. Stardharna följde med hem och tillsammans fixade vi hemmagjord pizza. Beställt av födelsedagsbarnet. Allt toppades med glass i stora lass så nu känner man sig lagom snygg i kroppen.

Ikväll så vart det nej-tack till både kvällsfilm och läsning. Det är total fokus på legobyggande just nu. Kul att han fortfarande gillar Lego så mycket. Synd bara att man inte får vara med och bygga :)