Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Höststädning

VardagenPosted by Camilla Tue, September 13, 2016 10:49:15

Det som är bra med en baksida som inte syns är att man kan dölja en massa skrot som man skulle behöva slänga men som man av lathet inte orkar ta tag i. Detta blev det ändring på det i helgen när vi hyrde en släpkärra och gjorde oss av med en massa dåligt samvete. Och mycket s.k.i.t vart det.

Jag satt på altanen när jag ser en studsande gubbe på ett släp. Men vad gör du, frågade jag. Jag packar bråte, svarade gubben tillbaka. Och han gjorde det väl för det vart tydligen inte helt smärtfritt att lasta av skrotet på tippen.
Jag har även gjort en god gärning. Jag skänkte en potta till en familj vars dotter vägrar gå på toaletten och vårt gamla skötbord gick till en höggravid mor som tacksamt tog emot. Alltid gott när man kan göra en god gärning.

När vi vart klara hade vid en ren baksida och mindre skit i garaget. Den känslan, mmmm! Så vad gjorde vi då, jo men då började vi med att såga ner grenar på träd som täckte baksidan. Så den städade och numera stora baksidan fick mer bråte som behöver köras iväg. Hur tänkte vi där egentligen?!