Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Magsjuka?

LeoPosted by Camilla Sat, August 27, 2016 16:22:57
I torsdag gick Leo till en kompis efter skolan. Strax innan middag får jag ett samtal från en ledsen kille som hade ont i huvudet och ville hem. Vi hann inte mer än hem så somnade han direkt. Precis när jag och Micke lagt oss kom den första kräkningen och som följdes av några till under natten.

På fredagen var killen helt slut efter att fått upp vatten under hela dagen. Vi gjorde vad vi kunde med vatten och saft men det ville liksom inte stanna kvar.

Idag vaknade Leo och var pigg, glad och kände sig mycket bättre. Själv så bara väntade jag på näste man eller kvinna som skulle bli magsjuk.

Leo har både ätit och varit på strålande humör under hela dagen. Så pass att det blivit lite tjat om "vad ska vi göra nu". Jag tog därför ut på killarna på en kort och långsam promenad till affären för att handla middagsmat. När vi kom hem så fick de varsin glass och jag roade mig med att sitta ute och kolla igenom IKEA katalogen. När jag kom in så var det tyst. Lite för tyst.

Alexander satt i sitt rum och lyssnade på en saga och Leo... jag han hade gått och lagt sig. Inget illamående under hela dagen men killen har nog inte riktigt fått tillbaka all sin kraft.
Vi andra har än så länge klarat oss från magsjuka (peppar, peppar, ta i trä) vilket gör att jag funderar på om Leo fått i sig något dåligt. Jag "hoppas" i alla fall på det för jag har ingen lust att toppa min sjukvecka med en magsjuka.