Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

2:a gluttare

LeoPosted by Camilla Wed, August 24, 2016 21:07:08
Kan man säga så? Nja det låter inte lika bra som ettagluttare. Vi säger bara att Leo nu börjat 2:an så förstår vi alla vad jag menar.

Det här med att gå själv till skolan har väl mer eller mindre börjat bli en rutin. I synnerhet denna vecka då jag är sjuk och inte varit så snabb på morgonen vilket gjort att Leo behövt gå till skolan. Och inte lider han för det, snarare tvärtom. Han är överlycklig och springer med glatta steg till skolan.

Han är nog lite stolt över att han har en mobiltelefon, en SonyEricsson J108i. Alltså en mobil från stenåldern :)
Och han ringer troget varje gång han kommer fram till skolan för att lugna sin hysteriska mamma.

Idag fick han till och med gå hem från skolan. Jag mötte denna överlyckliga kille.
Än så länge har han inte nämnt något om sin stenålderstelefon vilket jag är tacksam för. Vi vill nog hålla kvar vid den så länge som det går för vi ser ingen anledningen till att han ska ha den senaste modellen. Vi kan ringa honom och han kan ringa oss, det räcker bra så när man går i tvåan. Och en fördel med denna "gamling" är att det finns nog inget vidare stöldbegär på den :)

Nu hostar och snörvlar jag vidare.