Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Träningskompis

LeoPosted by Camilla Tue, July 12, 2016 22:37:36
Idag fick jag med mig en träningskompis till dagens pass. Leo ville hänga på och med tanke på att han inte har någon idrott på gång så tyckte jag att det var en utmärkt idé.

Han var hyggligt nervös när vi åkte iväg. Visste inte riktigt vad han skulle förvänta sig och hur alla andra skulle vara mot honom. Eftersom jag vet att alla inom Team Pannben är så himla schyssta så hade jag ingen oro alls. Snarare hade jag funderingar om hur länge han skulle hänga med innan gnället om att "jag orkar inte" skulle komma.
Jag måste säga att jag vart positivt överraskad. Killen hängde på bra och det var faktiskt inte så mycket gnäll. När det vart jobbigt så försökte jag peppa honom med att låta honom göra färre repetitioner än vad vi andra gjorde. Det viktigaste var att han hängde på och att han försökte. Jag ville framför allt att han skulle komma över tröskeln "jag orkar inte" och låta honom bevisa för sig själv att han faktiskt orkar mer än vad han tror. Han syns som den andre person från höger
Och jag tror att jag lyckades lite. När han inte hann göra klart den sista övningen så vart han ledsen vilket jag tycker visar på att det finns faktiskt en lite vilja på att kunna hänga på.

Alla deltagare var så himla schyssta. Det peppade honom, ropade "bra jobba Leo" och jag såg hur killen mådde gott av att få vara en i gänget.
Passet var bra, som det oftast är. Under några minuter fick vi oss en liten dusch men med tanke på regndansen här om dagen så såg jag att Leo insåg att han kunde inte gnälla över det (jo jo, han försökte).
Svettiga, trötta och glada släpade vi oss till bilen för att åka hem till en efterlängtad dusch. Jag log gott när jag såg att killen somnade på 2 minuter. Han kommer nog sova rätt gott i natt :)