Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Frigörelse

LeoPosted by Camilla Mon, July 04, 2016 10:58:38

Leo har tjatat om att få gå till skolan själv och för ett ögonblick så hade jag lovat Leo att han skulle få gå själv (när skolan tog sommarlov). Det är helt fantastiskt vilket minne killen har när det passar honom. Jag hade inget val annat än att hålla det jag lovade. Sagt och gjort så har Leo smått börja gå till fritids själv. För att lugna sin hysteriska mamma så har vi gjort en kompromiss om att vi gör sällskap till busstationen för att där skiljas åt och gå vidare på varsitt håll.

Till en början kände jag mig faktiskt rätt lugn. Jag och Micke hade väl kanske inte riktigt pratat ihop oss om detta, jag trodde faktiskt att Leo inte skulle komma ihåg det jag lovade och därför gjorde jag ingen stor grej av det hela. Och när Micke sa ”det är lättare att ge sig på en ensam pojke än när flera går till skolan samtidigt” så höll jag på att gå i spillror. Fast jag kunde inte göra något annat än att hålla det jag lovat och visa utåt att jag helt lugn med detta. Kan ju säga att det har varit en utmaning för mig om att hålla mig cool när killen vinkar och säger hej då.
När Leo kommer till fritids får han låna deras telefon och ringa mig för att tala om att han är framme. Han har alltid ringt när han kommit fram, förutom en gång. Den gången fick jag inte samtalet. Jag höll mig lugn, väntade ytterligare några minuter och därefter ringde jag fritids. Inget svar! Eftersom jag jobbade hemifrån den dagen så kunde jag lätt bara gå till fritids för att se vad som hade hänt. Jag kan lova er att på promenaden dit så fick jag nytta av alla profylaxkurser som jag gått. Puh!

Väl framme så fick jag en helt rimlig förklaring till varför Leo inte ringt. Fritids mobiltelefon höll på att uppdateras och var därför avstängd. Det var därför som Leo inte kunde ringa och jag inte kunde nå dem när jag ringde. Jag är glad att Leo inte såg mig när jag kom för jag var tydligt lite blek i ansiktet. Ha ha ha!


Ja ja, det här blir bra. Jag kommer dock känna mig lite lugnare när skolan börjar och Leo kommer att gå samtidigt som en massa andra barn när de går till skolan. Fram till dess så är jag väldigt innovativ på skäl till att jag måste köra Leo till skolan. Ha ha ha...jag är ju en för underbar mor! :)