Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Skolavslutning

LeoPosted by Camilla Fri, June 17, 2016 12:38:46

Så kom äntligen den sista skoldagen för denna termin. Inga mera lektioner och inga mer läxor. Skönt!

Dagen började med sång vid amfiteatern. Barnen sjöng en massa sånger och även lärarna sjöng en sång för barnen. Kul! Leos klass sjöng Darins ”Ta mig tillbaka”, de gjorde det nästan bättre än vad Darin gör.
Efter avslutningen möttes vi i barnens klassrum där fröken Carola summerad det första året tillsammans. Det var många fina ord och bedömningar som barnen fick. Bland annat så sa hon att denna klass är bland den snällaste klass hon haft. Barnen bråkar sällan och är de oense om något så löser de konflikten bra själva. Så himla kul att höra!
Innan fikat så framförde barnen 3 sånger till och det är så himla kul att höra dessa små röster sjunga för fulla muggar.
Innan vi rundade av avslutningen fick barnen gå fram till fröken för att ett varsitt exemplar av den bok som det skrivit på hela årskursen samt en blomma som var en klubba. De fick även en uppgift som de skulle fixa under sommarlovet. De fick Carolas hemadress och någon gång under sommaren ska de själva skriva ett vykort som de skickar till henne. Tänk att sådana urminnes saker som vykort kan fortfarande leva kvar.
Vi avrundade dagen med fika som vi föräldrar bidragit med. Självklart var det bara nyttigheter som barnen kastade sig över. Många kramar vart det också.
Min fästman åker bort imorgon så jag behövde krama honom lite extra.
Så nu har vi ingen ettagluttare längre. Guuu vad fort tiden går. Och jag vill också ha sommarlov.

Och angående avslutning, Alexander har tydligen redan haft sin avslutning. Den var när vi var på vernissagen/förskolans dag. Jag tycker att det framgick inte riktigt tydligt att detta även var en terminsavslutning. Och sedan tycker jag att det är tråkigt att barnen inte fick sommaravslutning med picninc i det gröna så som de alltid gjort. Lite surt tycker jag. Vi får helt enkelt göra en egen avslutning när vi går på semester.