Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Är det vår nu?

VardagenPosted by Camilla Thu, March 24, 2016 16:28:26
Idag har man fått ytterligare smakprov på att våren kanske ändå kommer snart. Vinterjackan har känts för varm och solen har bländat oavsett vilken riktning man stått i. Härligt!

Alexander har nog fått lite vårkänslor. När vi kom hem så sprang han ut på altanen och luftade sina vingar. Efter lite (mycket?) tjat så fick han ut sin farsgubbe för att gunga. Just nu så går de bara runt på tomten och filosoferar.
Lite påskpynt har vi fått. Det är tack vare barnen som det blir lite påsk här hemma. Årets bidrag är en grön kyckling (???) som tar hedersplatsen i köket.
Nu har jag inte tid med det här. Vi har en kille som fyller år imorgon och han har sagt att "om jag inte får några presenter så får ni en grillpinne i rumpan. För alltid!". Och det vill man ju inte ha. Såg ner i källaren för att snickra ihop något bra och sedan upp i köket för tårtbakning.

Trevlig påsk på er!