Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Tekniska Museet

Tolan BrothersPosted by Camilla Wed, March 02, 2016 16:13:12
Jag är helt slut i både kropp och knopp. Idag tog vi oss till Tekniska Museet för att utforska allt som fanns att undersöka.

Vi började med att frysa häcken av oss eftersom killarna prompt skulle se alla kanoner vid parkeringsplatsen (jag är skaplig less på stridsvagnarnas värld).
Eftersom jag aldrig varit där så fick vi tipset om att gå till Mega Mind avdelningen som är mer för barn. Bra tips tyckte jag ända tills att jag såg att det fanns ett slalom dataspel. Av allt som finns att göra på detta museum så valde killarna att stå och köa till spelet. SUCK!!! Hade det inte varit för att det fanns en pedagog som tyckte att det var en fantastisk idé att hennes dagisbarn stod i kö till spelet så hade jag fått ett utbrott.
Efter mycket tjat, hot och förbud mot att gå in i detta rum efter lunchen så fick jag fart på killarna.
Det fanns en hel del saker för barn att utforska men jag hade definitivt behövt ett par extra händer och fötter för att få ihop flocken.
Även om hela Mega Mind var framtaget för barn så behövs det en vuxen som förklarar och hjälper till vid de olika sakerna.
De här "bilarna" (???) var lite roliga. De hade ingen motor utan drivs av rörelse. Alltså man jobbar med händer och fötter för att få dessa i rullning. Lite klurigt för Alexander men han fick kläm på det tillslut.

Två gånger om dagen öppnar de utställningen av en miniatyr järnväg som två herrar byggde på 30-talet.
Jag trodde att 3,5 timme skulle räcka (det var så länge som jag betalade parkeringen) men vi hann inte ens se en bråkdel av allt som finns där. Känns lite som ett misslyckande men men... det går att åka dit fler gånger och nästa gång åker jag inte själv med killarna.

På hemvägen frågade jag killarna vad som var roligast. Gissa vad de svarade? Dataspelet. Gaaaah!

Jag hade bara ett val och det var att kasta in dem i polisbilen och dra hem själv.
Nästa gång som någon säger något om dataspel till mig så flyttar jag till Hawaii. Ensam ;)

Nu har denna mamma gjort sitt för detta sportlov. Nu får farsan Baloo ta över!