Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Sportlov - Skridskor

Tolan BrothersPosted by Camilla Mon, February 29, 2016 16:42:40
Ny vecka - nya friska tag och nu ÄR vi friska (peppar, peppar, ta i trä).

Vi började ledigheten med en rätt soft morgon med morgon tv, städning och lego byggande.

Leo har tjatat om att åka till ishallen vilket Alexander inte var så sugen på men det beror mest på att han inte fått kläm på sitt åkande. Vi gjorde en kompromiss med att Leo fick bestämma dagens aktiviteter och Alexander får bestämma morgondagens.

Det var lagom med folk i ishallen och Alexander gjorde några tappra försök med att ta sig fram. När hans humör synkar med tålamodet så går det rätt ok för att vara nybörjare. Men efter 30 min ledsnade han och satte sig på åskådarplatsen.
Jag norpade Alexanders hjälm och körde några varv med Leo. Man skulle nog inte säga att säkerhet är det som jag är bäst på med tanke på att hjälmen sitter på en trekvarts del av huvudet.
Alexander fann kafeterian och vi köpte en varsin chokladboll. Tänk vad lite socker kan få dessa små liv glada.
Efter 2 timmar var vi tvungna att avsluta åkande då ishallen stängde för allmänheten. Och tur var det för även om en chokladboll är en stämningshöjare så räcker den inte för evigt och vi åkte hem för att fortsätta lego byggande.

I ett vagt ögonblick lovade jag Alexander att imorgon så ska vi åka till simhallen. Vad tänkte jag med egentligen. Att ta hand om två barn själv i en simhallen är som att be om bråk.

Det blir nog bra. Tror jag :)