Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Ny skola: Odenskola

LeoPosted by Camilla Tue, February 02, 2016 09:26:31
Som vi har väntat. Under ungefär ett år har vi sett hur den nya skolan sakta men säkert byggts upp så när det första inflyttningsdatumet vart framskjutet så vart besvikelsen stor. Men igår så kom dagen då barnen fick flytta in till den nya skolan som även passar på att byta namn till Odenskolan.

Det var många nyfikna barn och föräldrar som kom in till en fantastik fin och fräsch skola. Barnen var överlyckliga över att ha nya lokaler men de tyckte att den luktade konstigt. Ha ha ha... alltså luktade nytt.

Skolan har fått en stor gympasal, ett musikrum och numera har de också ett eget kök där man kommer att tillaga maten. Skönt med färsk mat istället för catering!

Just nu ser lokalerna rätt så kala ut men när personalen fått upp allt piff-å-puff så kommer det att bli supermysigt. Alexander ser redan nu fram emot att börja på Odenskolan.