Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Furuvik 2015

VännerPosted by Camilla Sun, August 02, 2015 21:41:34
Som ni märkt så har jag haft semester, en fullspäckad sådan. Vi har haft fullt upp näst intill varenda dag så den sista semesterveckan som ska börja så ska vi hålla oss på hemmaplan. Låt oss hoppas att jag då kan berätta mer om vad vi har haft för oss.

Men låt oss börja med gårdagens aktivitet. Vi var på det årliga besöket i Furuvik med Stardharna. Till skillnad från förra året så var det denna gång fullspäckat med folk. Jag tror att det dels beror på att det var en helgdag men även att Petter skulle uppträda senare på kvällen. Kort sagt var det mycket mera väntetid till de olika attraktionerna så nästa år åker vi nog på en vardag som vi gjorde förra året (mindre med folk och köer).

I går fick vi reda på att lillebror är 1,10 cm lång och han fick därmed åka många fler attraktioner. Vilken lycka!

Getingen vart given men jag tror att tekoppen var ändå den som var roligast.
Även mammorna utmanade sig och åkte Furuviks värsta åk, Extreme.
Bild lånad av Furuvik.se

Jag var ganska så kaxig innan. Åket kändes som en bagatell fram tills att jag satt i den, då fick jag smått dödsångest. Jag har nog aldrig skrikigt så mycket i hela mitt liv. Och skrattat. Jepp jag hördes nog över hela Furuvik. Det här är alltså en grej som åker upp-å-ner, ut-å-in, fram-å-tillbaka och så några vändor åt något håll som jag inte hann att uppfatta. Men efteråt kände jag mig sjukt nöjda. Och glad! Skulle jag göra om det? He he he...hm, ja djävulen inom mig skulle nog sätta mig där igen :)

Det var mycket fokus på åkande men vi han med en kortis till djurparken för att hälsa på killingarna. Alexander kom ihåg detta från förra året så vi kunde inte lämna stället utan ett besök där också.
I morse när vi frågade honom vad som var bäst med besöket på Furuvik så sa han killingarna direkt. Inte helt oväntat eftersom killen hade fullt upp med att försöka hinna mata alla killingar som inte stod still.
Stundvis vart det riktigt varmt så glasspaus var rätt given. Och när vi även fann laktosfria strutar som vart lyckan total.

Även i år hann vi inte med bad delen. Eller rätta sagt, vi trodde inte att det skulle vara tillräckligt varmt för bad som badkläderna fick stanna hemma. Jag hoppas verkligen att vi kan pricka in en varm dag nästa år så att vi får se bad delen också.

Tack Anna, Anders och Oliver för en superkul dag :)