Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Midsommarafton 2010

VardagenPosted by Camilla Sun, June 27, 2010 21:27:31

I år firade vi midsommar på Torö tillsammans med Anne (Mickes syster), Fredrik och Victor. Vi brukar ju vara där nästan varje midsommar men i år så var släkten borta på annat bus och jag är så glad att vi fick sällskap av Anne och hennes familj.

I år var även året som Leo fick lite mer utav midsommar och han spanade med stor nyfikenhet in den stora stången smiley

För att familjen Anne skulle få ut det mesta av denna midsommartradition rycket jag upp dem på så många aktiviteter som jag hann. Vi började med dansen!

Foto av Anne Werner

Efter dansen får alla som var med saft och bulle men vi noterade några snallare som tog saft och bulle fast att de inte dansat runt stången.

Foto av Anne Werner

När dansen var klar vart det dags för tävlingarna. Kul! Jag drog upp Victor vid säckhoppningen för jag vet att den kille har mycket stutts i benen. Och vet ni vad, han vann!!!!smiley

Foto av Anne Werner

Dragkamp stod på schemat och jag och Anne bidrog med de starkaste musklerna och såg till att Sågstens damerna drog hem segerna smiley

Foto av Anne Werner

För en del vart det för mycket spring och lek så killen tog en paus i midsommarfirandet. Helt rätt tänkt!

Foto av Anne Werner

Endel satsade allt på att vinna. Kalsongtricket tog Micke till en näst sista plats. Bra jobbat hjärtat!smiley

Foto av Anne Werner

Efter allt firande gick vi hem och dukade upp värsta buffen. Vi hade så mycket mat med oss så vi skulle kunna stannat på landet i en hel vecka.

Anne måste skannat mina drömmar om Strawberry daiguiri och serverade dessa goda skapelser. Guuuu så gott det var! Det här var lite senare på kvällen och vi båda ser sådär härligt lulliga ut.

Foto av Anne Werner

Dagen efter midsommar tog vi det lungt och bara slappade så aktivt som vi bara kunde. Anne hade fixat såpbubblor till killarna och Micke instruerade Leo hur dessa funkar.

Foto av Anne Werner

På eftermiddag tog vi en promenad ner till stranden så att killarna fick kasta sten i vattnet. Jag ville även visa Anne en underbara utsiktsplats men jag hittade inte stigen så vi fick bokstavligen slå oss igenom bushen innan vi kom upp till en plats som jag inte tror är utsiktsplatsen. Förlåt Anne, nästa gång ska jag se till att jag kan vägen bättre.

Tillslut vill jag bara visa en fin bild på Anne och hennes familjen. Tack för en toppen midsommarafton!

/Camilla