Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Rensa, slänga och förnya

DrömhusetPosted by Camilla Sun, January 25, 2015 12:19:04

I helgen har vi varit effektiva som små myror. Leo ska få ett eget rum och barnens sovrum blir därmed Alexanders rum. Lekrummet, hallen och badrummet är de sista sakerna kvar att fixa från husets ursprung. I fredags tömde vi lekrummet på dess innehåll och numera har vi leksaker över hela huset.
I samband med detta passade jag på att rensa bland barnens leksaker. Vi har inte gjort oss av med en enda pryl sedan Leo kom till världen. Resultatet blev 2 IKEA kassar med leksaker som skänktes till Väsbyhjälpen. En stor säck med kläder skänktes till Stadsmissionen och några grejer gick till syster och det kommande tillskottet till familjen.

Lekrummet hade väv tapet som revs bort så nu spacklas det för fullt. Målet är att vi ska vara helt klara nästa helg. Ett mål som jag tvivlar på att vi uppnår. Som vanligt när vi börjar med ett projekt så kommer överraskningar som vi inte kunnat förutspå så beroende på de hinder som vi stöter på så blir nog måldagen därefter.
(Vilken fantastisk skärpa på bilden)

Mitt bland allt sk*t dök en gammal vän upp från 80-talet. Herr Moshishi. Nu har han fått en ny ägare som pysslar om honom. Jag ser ett annat lekbeteende hos Leo så som att pyssla om, bära, ta hand om och tillgodoser Moshishin’s alla behov. Lite överraskande men ändå kul att se.

Sådär, åter till allt skrot. Wish us luck!