Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Är det magsjuka?

VardagenPosted by Camilla Wed, January 21, 2015 16:51:41

Vi är hemma, med VAB. Igen. Det går magsjuka på dagis och i förra veckan var vi hemma med Alexander och denna vecka var det de resterande familjemedlemmarnas tur. Fast det är en liten skum magsjuka. En något mildare version men som är segdragen och som man inte vet om den är slut. Allt är bra med Leo. Han äter som han ska och leker som han brukar göra men det är toabesöken som inte är så ... vackra. Inga frekventa besök men när de sker så är leveransen inte är som den ska vara. Och det är då svårt att avgöra om det är en pågående magsjuka eller om han är bara lite risig i kistan. Magsjuka pågår ju i 24 timmar och killen är alldeles för pigg för att vara sjuk så just nu vet jag varken in eller ut.

Vi tog oss ut på eftermiddagen. Det var ju perfekt snö för att göra en snögubbe. Det skottades, mattades fåglar, tjafsades om vem som skulle göra vad och efter att mamma krälat på marken i en timme så vart det en snögubbe tillslut.

Alexander var sur och ville inte vara med på bild. Tror nog att killen är understimulerad och behöver komma tillbaka till dagis. Även han har fått vara hemma utifall att förra veckans sjukdom inte var magsjuka. Nu vet jag med all säkerhet att han hade sitt i förra veckan och killen behöver åka tillbaka till stimulanshuset (dagis).