Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Exodus avslutar julledigheten

VardagenPosted by Camilla Tue, January 06, 2015 15:05:31
Jag hade skrivit ett långt inlägg om julledigheten och skulle precis publicera det när allt försvann. Jag vart skitförbannat, milt sagt och som jag känner nu så orkar jag inte skriva om det. Svärmor och mor, vi får bränna en skiva med bilder till er.

Igår hade jag och Micke en date på stan för att avrunda julledigheten. Vi gick på bio och såg Exodus i 3D. Vi trodde att filmen var en action rulle men det vart istället 2,5 timme av religions historia.

Var den bra? Ja fast jag har ändå svårt att svara på om jag rekommenderar den. Det är ju en Ridley Scott film och då är den snyggt filmad. Men filmen var rätt tung och deppig. Så som det säkert var på den tiden. Och visst fanns det ett visst underhållningsvärde men jag kommer inte att vilja se om den. En sak vet jag i alla fall, 3D var inte min grej alls. Det funkar perfekt om man ser en naturfilm på Cosmonova men inte på en 2,5 timmes film.

Efter filmen gick vi på restaurang och fyllde på julmagen med mer mat. Innan vi drog hem tog vi några drinkar/öl och avrundade ledigheten med att konstatera att det har varit en fantastisk julledighet. Mycket sovmorgon (lyx), skönt dagstempo och lite nytta. Nu räknar vi ner till semestern :)