Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Husdjursmässan

VardagenPosted by Camilla Sun, January 04, 2015 22:16:15
Idag var vi på husdjursmässan som höll till i Kistamässan. Massor av djur och massor av folk, fast ändå lagom stort för att killarna tyckte det var kul.

Vi har sett massor av olika djur. Fiskar, papegojor, kaniner, kossor (husdjur?), hundar, katter, hästar, illrar, reptiler och en hel del andra djur.
Sånt här saltvattensakvarium skulle jag så himla gärna vilja ha. Så snyggt och så härliga färger. Det är rätt rogivande med firrar.

Killarna sprang runt som vildar, mer vilda än tama. Det klappade på allt som fick klappas på och trånades efter allt (godis) som de inte fick.

Det är så roligt att se hur olika killarna är. Alexander är på allt och Leo hänger efter. Visserligen har Leo blivit lite modigare men här är ändå försiktig och frågade snällt om han fick klapp.
Det fanns en lite "gård" dit barnen fick gå in och klappa fritt. Getter och kaniner strosade runt men såg rätt trötta ut av alla besökare. Förstår dem.
Höjdpunkten var nog ändå ponnyridningen. 40 kronor för två varv runt hagen (typ 2 min).
Just ridningen är något som jag funderat på att låta Alexander prova på. Men efter att ha kikat på ridskolor och sett deras prislappar så får vi nog vänta med ridskola.
Efter 2,5 timme var killarna rätt möra och nöjda. Den ena somnade i bilen och den andre säckade ihop i soffan när vi kom hem. En riktigt trevlig och kvalitativ dag med familjen!

Husdjursmässan pågår till den 6 januari och så ta nu och masa er dit :)