Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Dagarna efter jul

VardagenPosted by Camilla Mon, December 29, 2014 18:58:47
Lite dator strul gör att det inte kommit så mycket uppdateringar på bloggen. Och så har vi varit aktiva med att lata oss vilket gör att vi inte hunnit blogga.

Året går mot sitt slut och barnen fortsätter med att pyssla med sina julklappar. Man kan säga att temat gick i Lego andan. Jag ville inte att barnen skulle plocka upp alla bitar på julafton så jag fick lova heligt att dedikera juldagen till att bli den stora Lego dagen.

Sagt och gjort, Leo satt och byggde med sitt lego från 9.00 till 19.00.
Som han kämpade. Han fick en lego gruva med diverse tillbehör plus en massa andra fordon. Även Alexander fick lego som hans mor vart tvungen att hjälpa honom med. Stackars mig ;)
Killarna har samlat på sig en del Lego så vi ordnade ett lego bord i lekrummet. Och som de leker. De är inte förrän de senaste dagarna som tålamodet sätts på prov vilket jag tror beror på att det inte kommit ut så mycket som de borde göra.
Men imorgon far vi iväg till farmor och Kalle och lite miljöombyte kan nog göra gott för alla i familjen.

God fortsättning på er alla!