Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Blöt lucia morgon

AlexanderPosted by Camilla Mon, December 15, 2014 11:03:46

I morse smet vi alla iväg till dagis för att se förskolans luciatåg. Det regnade och var skitkallt så jag tänkte att nu kommer de att flytta in luciatåget. Men nä, vi fick stå ute och huttra.

Barnen var riktigt duktiga och satt snällt och vänligt och sjöng alla sina sånger. Ibland i stämmor vilket var nog inte helt enligt plan men det var så vackert ändå. Efteråt bjöds det på fika men vid det laget så var även barnen frusna så vi var några som smet in istället för att fika ute.

Och så det här med fotografering. Nej, man fick inte ta något kort på luciatåget pga. säkerhet och integritet. Och visst, jag kan förstå det. Men om man glömmer det lagliga för en stund så tycker jag att det är synd att man inte får ta något kort. Jag tänker på minnen för barnen. Jag vet att jag själv finner stor glädje med att titta på gamla kort på både mig och mina kamrater. Man fnissar och ler och undrar vad alla på bild gör nu för tiden. Detta kan jag inte ge mina barn. Jag kan inte arkivera bilder och minnen som de kan le åt när de blir stora. Och just den biten tycker jag är tråkigt även om jag förstår bakgrunden till varför det är fotograferingsförbud.

Nåja, därför är det bara en bild som jag tar med mig från morgonens underhållning. En
frusen pepparkaksgubbe som tyckte att det var fasligt irriterande med blixt riktad rakt i ögonen. Men han är söt och han sjöng med i alla sånger.

Nu får vi hoppas att de höjde värmen på dagis så att barnen fick tina upp och bli varma.