Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Kalas helg

VardagenPosted by Camilla Mon, November 17, 2014 14:11:49
Helgen som var har gått i firandets tecken. Lördagen började vi med att fira fadern i huset. Paket och tårta, precis som det ska vara.
Jag han inte fotografera födelsedagsbarnet vilket kan bero på den present som han fick. Det var ett par mega-super-duper-coola gaming hörlurar som han fick. Har ingen aning vad de är för några eftersom jag enbart höll i artikel numret när jag gick till affären och köpte snällt det som "barnet" ville ha.

Efter simskola och judo drog vi vidare till nästa kalas till Oliver som fyllde 6 år. Vi hade sett fel på kalasinbjudan så vi kom en timme senare än utsatt tid. Detta kompenserade vi med att stänga lite extra länge på kvällen så att varken födelsedagsbarnet eller dennes föräldrar vart ledsna :)

På söndag åkte vi iväg till farfar och Berit för mat och mingel. Vi bjöds på smarrig köttgryta och glass med bär till efterrätt. Mmm gott!

Farfar ville testa ett nytt mode så han norpade Leos mössa. Satt som smäcken kan man säga.
Och nu så börjar vi denna vecka med att vabba med storebror. Så som vädret är nu så är det faktiskt lite skönt att hålla sig inomhus.