Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Bröllop

VardagenPosted by Camilla Mon, June 21, 2010 20:56:24

Vi var på bröllop i helgen tillsammans med en halv miljon gäster till så vi var inte ensamma. Vi gjorde en liten familjeutflykt av vår "resa" in till stan. Leo tycker att det är så spännande att åka pendeltåg och kommenterade allt han såg och lite till.

Väl inne så mötte vi upp mormor och morfar som även de vart inbjudna till samma bröllop. Leo fick en Sverige flagga så att han kunde vara med och tjoa med alla andra.

Mormor och jag förberedde oss för filmning och fotografering av brudparet. Vi lovade Vicotria och Daniel att ställa upp eftersom ingen annan ville ta kort smiley

Strax innan brudparet kom så lyckades mormor pressa fram mig mot stängslet så att jag fick en bra plats att filma brudparet. Tack mormor! smiley Även en vänlig herre på plats hälpte till i filmandet då han tog min kamera och filmade åt mig (eftersom han stod ännu bättre till).

Tyvärr vände herren kameran på sidan vilket gjorde att de första sekunderna av filmen får man titta på med huvudet på sne. Tack och lov så upptäckte jag detta innan vagnen åkte förbi och löste problemet snabbt. V & D kommer bli sååå tacksamma för detta smiley

/Camilla