Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Maxi inköp

VardagenPosted by Camilla Fri, June 18, 2010 19:11:01

Äntligen fredag!!! smiley

Idag åkte jag och Micke tillsammans från jobbet för att hämta Leo på dagis. Gillar fredagar då vi tillsammans, hela familjen! smiley Leo vart jätteglad av att se både mamma och pappa och vinkade glatt hej då till alla barn samtidigt som han sprang iväg till bilen.

Vi åkte till ICA Maxi nere på stan för att handla mat för kvällen, helgen och veckan som kommer. Idag fick Leo aktivit vara mer vid handlandet och han gjorde en strålande insatts. smiley

Suddiga bilder men Leo hade fullt upp och sprang fram och tillbaka så han hade inte tid att stå still.

Han gick verkligen in för uppgiften och tyckte det var jättekul att köra sin egen vagn för att plocka in sina egna varor i vagen. Vi fick hjälpa till och styra upp det hela för vi höll på att få hem en himla massa mango (hittade några kilon i den lilla vagnen smiley). Det här var så kul så det gör vi säkert om.

Hade tänkt att skriva ett lite längre blogg inlägg men Leo kallar från badrummet. Det är dags att bada och ikväll är det mammas tur att leka i badet!

Trevlig helg!

/Camilla