Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En dröm har gått i uppfyllelse

TårtorPosted by Camilla Sun, June 29, 2014 21:06:11
Ända sedan jag började med att skapa tårtor så har jag alltid drömt om att få göra en bröllopstårta. Men med tanke på att alla nära och köra är gifta så såg det inte ut som att den drömmen skulle uppfyllas inom någon rimlig framtid.

Men se där hade jag fel. Min barndomsvän Mia och hennes kära Mattias kom äntligen på att de, efter 14 år som sambo, skulle ta och knyta ihop familjen med ett äktenskap. På frågan om jag ville göra deras bröllopstårta så var svaret ganska så givet. Självklart att jag ville!

Så det här har jag pysslat med de senaste dagarna/veckorna. Tårtan i sig var inte särskilt svår att göra men det var lite pyssel att räkna ut dimensionerna på alla tillbehör som behövdes för att tårta skulle få formen av en trappa.

Det ser ut som att tårtan är sned men det är den inte. Det är bara fotografen som behövde ta ett snabbt kort innan gästerna hög in i tårtan.

Rosorna har frun/bruden köpt själv och de är av samma sort som de som hon hade i brudbuketten. Tårtan består av egen komponerad chokladbotten och fyllningen var, på brudens begäran, chokladkräm och rårörda hallon med vanilj touch. Choklad och hallon är alltid ett vinnande koncept!

Det som inte syns på bild är allt glitter som var på kanten av varje tårta. Där tårtan blev placerad så var ljuset bra vilket gjorde att tårtan glittrade riktigt fint.

Det söta paret följde traditionen med att skära den första biten tillsammans.
Ja men jag vet, dålig bild men mobilen var det enda som jag hade till hands. Fast det går inte missa hur söta detta par är.

Jag fick mycket beröm för tårtan och det värmer gott att så många fann den så god. För det var den, jag norpade åt mig en bit innan den försvann :)