Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Smyginvigning

DrömhusetPosted by Camilla Sat, June 14, 2014 21:36:28
Så där, idag satte Micke in den sista och 1300:a skruven i altanen. Det tycker jag att man kan fira. Sagt och gjort vart det en informell invigning av altanen idag. Nä men jag vet, den är inte klar men tillräckligt för att vi ska kunna använda den i alla fall. Och stor blir den. Så som allt annat blir med det är huset.
40, 41, 42 eller 43 kvm vart den. Nu när den är på plats så ser vi att kanske kunde man ha gjort den mindre. Men nu är det som det är och jag tror att vi kan vänja oss med altanen och dess storlek ;)

Dagen till ära så firades detta med skumpa. Det hör ju liksom till vid en invigning ;) Och Micke firade med det som han gillar mest, en kall öl.
Nu när utemöblerna fick komma på plats så vart det inte mer än rätt att vi skulle inta middagen på altanen. Grillat med extra allt.
Det har ju blåst som tusan idag så vi fick ta in parasollet för att det inte skulle gå av. Killarna klagade på sol i ögonen och vi fixade problemet i rena Blues Brothers style.
Numera så går det inte att ta några naturliga kort på denna snart 6 åring. Om kameran åker fram (eller mobilen) så tar han fram sin coola posering direkt.
Och den här nissen kör sin egen stil som vanligt. Halvt liggandes i stolen som en cool rockstjärna. Majs i ena handen och skeden i den andra. Och ja, vi har sagt åt honom åtskilliga gånger att sitta ordentligt. Tillslut så orkar man inte tjata utan man blundar.

Även om det är mycket kvar att göra så tänker jag just nu njuta av att vi har en halvfärdig altan. Jag kan bättra på solbrännan med ett glas vin i handen medan Micke skruvar vidare. En utmärkt arbetsfördelning om ni fråga mig :)