Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Du gamla, du fria

VardagenPosted by Camilla Fri, June 06, 2014 21:56:50
Jo men jag vet att det är Sveriges nationaldag idag. Inte för att jag inte bryr mig, det gör jag, men idag har vi haft ett helt annat fokus än på vårt kära land.

Vi har totalfokus på altanen just nu. Steg ett är att få dit golvet. När det är på plats så kan vi faktiskt använda altanen även om det är mycket som återstår att göra innan hela härligheten är klar.

Idag fick vi förstärkning av mormor och morfar. Inte för att mormor direkt snickrade, vilket jag gärna skulle vilja se ;) , så hjälpte morfar till med att sätta fart på bygget. Om det inte hade varit för middagsdags och att det började regna så hade de hunnit klart. Men så vart det inte. De är några få rader kvar, sedan har vi ett altan golv.

Ni kan inte förstå vilken lycka. Det ska blir så kul och skönt att få en ordentlig uteplats. Vi har redan nu flyttat tillbaka killarnas leksaker så nu finns allt på baksidan.

Morfar hade lovat killarna glass från glassbilen så de små liven gjorde sitt bästa att reservera morfar för denna stora händelse. Jag hade lovat glass när frysen vart tom på glass men nu hade morfar lovat så då fick jag gilla läget. Har man lovat så måste man fullfölja löftet. Det säger glass lagen :) Nu har vi definitivt massor av glass i frysen :)