Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Barnvakts service

VännerPosted by Camilla Mon, April 21, 2014 16:52:56
Idag har vi varit barnvakter åt kusin Tyr. Hans föräldrar har köpt hus och behöver rensa förråd på skräp och detta arbete går fortare om man får vara barnfri.

Vi började dagen med fika. Bästa att få det viktigaste avklarat först.


Barnen hade någon form av kex-race vilket innebar att det hällde i sig en massa kex tills att de knappt kunde få i sig en smula till. Därefter skrattade de så att de kiknade. Kanske inte den mest pedagogiska leken men det var så himla mysigt att se när de hade så kul tillsammans. Och då får man bara inte avbryta, det säger kex-lagen (sorry syster :))

Tyr ville visa ALLA sina kex och tänder och detta skulle moster dokumentera.


Efter fotbollsmatch som gick på att alla barn fick skjuta på mig (som Tyr gillade, "suta motter") så vart det lunch med Tolans specialitet, korv och makaroner. Jag tror att våra barn körde slut på stackars Tyr som slocknade i vagnen och sov i 2 timmar.

Innan han vart upphämtad hann de med att leka i sandlådan. Den där sandlådan som vart nog en aningens större än vad vi hade tänkt oss :)

Tack för idag Tyr. Kom snart tillbaka :)