Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Yamaha Boys

VännerPosted by Camilla Mon, April 21, 2014 16:37:56
På påskafton var vi över till Anna, Anders och Oliver. Dels för nöje och del för nytta.

Anders kan ju ett och annat om bilar och eftersom jag och Micke lyckats fixa fartränder på vår bil så var han så himla juste med att hjälpa oss att få bort dessa märken.Herreguuu så bra det blev. Allt gick inte bort men bilen är så mycket snyggare nu när Anders få sätta sina välsignade händer på den. Tack, tack och åter tack för hjälpen Anders!

Efter nyttan kom nöje och vi vart bjudna på hemmagjorda megaburgare som var supersmarriga. Vissa av oss åt lite mer än andra ;) så då får man stå ut med magont hela dagen efter.

Anders har ju en motorcykel. Det vet Alexander! Efter maten frågade Alexander om han fick kika på den och lyckan vart fullkomlig när han fick det.


Oj oj oj, tror ni att jag kommer få höra om detta ett antal år framöver. Livet kan inte bli så mycket bättre än det här.


Anders ser visserligen lite svettig ut när dessa små fingrar var överallt på motorcykeln så jag måste säga att jag är lite imponerad över hans tålamod.

Och som vanligt i den här familjen så gäller, ska den ena så ska den andre.


Utöver det så var det en skön, trevlig och slapp träff som är precis det man vill ha. Det behövs inte så mycket till för att det ska vara trevligt. Sånt gillar vi :) Massor! :)