Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Slappsöndag

VardagenPosted by Camilla Mon, June 14, 2010 08:30:30

Igår var det slappsöndag vilket kan vara skönt ibland. Vädret var ju inte det bästa så vi höll oss mestadels inne.

Jag fick en underbart skön och lång sovmorgon (fick sova till kl. 10:00 smiley) medan Leo och pappa lekte för fullt. Deta gjorde Leo lite trött så vi hängde i soffan en stund och kollade på tecknat.

Leo har fått för sig att när man sitter i soffan och tittar på tv, då måste man ha en filt på sig! smiley

Micke har beklagat sig åt att Leo är välldigt mammig men i helgen så ändrade vindarna riktning och det har blev en hel del pappa gos.

När det var uppehåll så tog jg mig ut för en joggingtur och igår gick det jättebra. Jag har ju mina lyckstolpar som mål och igår sprang jag förbi många av mina minimål och lyckades springa ända till dagis och lite till innan jag vart tvungen att gå. Låter kanske välldigt fjantigt men en stor grej för mig som håller på att bygga upp mitt flås igen. Jag tränar 3 gånger i veckan och deta börjar smått ge resultat på flåset. Kul!

När jag kom hem mötte jag Micke och Leo som var ute på tomten och spelade fotboll. Vi satt och chillade ute en liten stund och Leo lyssnade på musik i mammas iPhone.

Han tyckte det var lite konstigt i början, massa ljud i lurarna. Men sedan skrattade han, som vanligt! smiley

/Camilla