Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Helgsummering

VardagenPosted by Camilla Sun, June 06, 2010 20:56:12

Det har varit en lång helg, en bra helg! smiley

I lördags var det tomt pul och lite hurtis från mig som tog mig ut för en joggingtur (inte Maraton men det kändes som det i alla fall smiley). På kvällen fick vi besök av god vänner Hasse och Virpi och deras söta flickor Evelina och Linnéa. Sötare tjejer än dessa får man nog leta länge efter. Det var så himla goa mot Leo och han stormtrivdes (!!!!) i deras sällskap. Var nog länge sedan jag såg honom trivas så mycket men det är kanske inte så konstigt. Han var ju själv med två tjejer smiley

De byggde upp torn av byggklossar enbart för Leo så att han skulle ha något att slå ner. Snuttetjejer...nästan gråter när jag tänker på hur ni ställde upp för vår lillskit.

Idag tog jag och Leo premiärtur med cykeln eftersom vi nu har köpt in en cykelhjälm till Leo.

Leo tyckte det var såååå kul att sitta bak på mamma's cykel. Han hann se så mycket och munnen gick i ett för att han var tvungen att kommentera allt.

På eftermiddag kom mormor och morfar på besök med presenter smiley Så underbart att få presenter fast man inte fyller år! Leo fick ett par grymt schyssta trädgårdredskap.

Gillar att de går i linje med typ Alcazar färger istället för att de är Äntligen hemma gröna! Nästan så att man vill låna dem själv smiley

Mamma fick en helt ljuvligt skön solstol "a la Italian beach"! Notera de breda armstöden. Får plats med många drinkar till mamma smiley

Den har några år på nacken men är en mycket god trotjänare som har långt kvar till pension.

Sist vill jag visa en härlig bild på mig och Leo. Han har kommit in i en kramfas som mer än gärna får vara kvar i all evighet. Det kanske inte syns på bilden med Leo får för sig att han måste kramas extra hårt så han tar i för allt han kan. Så sött eftersom det känns inte så mycket. Däremot känns det desto mer i hjärtat! Värmer så ofantligt gott!

/Camilla