Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Flygplanet

LeoPosted by Camilla Sat, October 26, 2013 16:59:20
Idag har jag haft en dag på tu man hand. Inte som en kompensation för det som hände i veckan utan detta var något som vi planerat sedan länge.

Det vart bio premiär för Leo och vi började med att åka både buss och tåg till Kista. Till Leos stora lycka.


Väl i Kista åt vi lunch där Leo valde spagetti och köttfärssås. Jag åt pastastubbar med zucchini och skinka. Helt galet gott! Vi fick lite bråttom så vi fick springa ifrån maten för att hinna till filmen.


Vi såg filmen Flygplanet som hade premiär för inte så länge sedan. Jag bara älskar animerade filmer så det var ingen större uppoffring att få se denna film.


Filmen var bra. Dialogen var kanske lite för avancerad för en 5-åring så stundvis viskade jag till Leo vad som hände i filmen. Jag trodde att den skulle dra paralleller till Top Gun men det var bara några få kopplingar som jag gjorde till den filmen. Filmen var 1,5 timme och det vara precis så att Leo orkade sitta kvar så länge. Han fick lite myror i brallan men ville se klart filmen. Filmen är från 7 år men jag tycket definitivt att 5-åringar kan se den.

Efter filmen så gick vi till affären för att köpa vinterskor till killen. En inte helt smärtfri process. Efter att ha provat ett antal skor så hittade vi ett par rediga vinterskor. För en gång skull är vi redo för vinter. Allt finns på plats så nu kan vintern komma när den vill.

När vi skulle åka hem så vart vi upphämtade av Micke och Alexander. Lite skönt att komma hem snabbt och smidigt med bil efter en heldag på stan.

Åh vilken mysig dag. Det här kommer vi göra om :)