Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Skitmorgon!

VardagenPosted by Camilla Thu, October 24, 2013 09:43:10

Ursch, vilken skit morgon! Den sämsta på mycket länge. Jag snedtände och exploderade totalt.

Leo är hur svår och långsam som helst på morgon. Det tar evigheter för honom att äta sin frukost så varje morgon sitter jag och repeterar samma fras tusen gånger om för att mackan ska komma ner; ”ta en tugga, ta en bit till” och så håller jag på så hela frukosten. Skittrist. När det hade gått en halvtimme så hade han inte hunnit äta ens hälften av mackan. Och där brast det för mig. Tyvärr. Mitt utbrott vart nog lika överraskande för honom som för mig.

Planen var att säga förlåt innan lämning för att dels prata ut om det som hände och för att vi skulle skiljas som vänner. Men det vart inte så. Det är maskerad på dagis idag och Leo smet snabbt in till sina kompisar. Väl där inne försökte jag prata med honom men han var troligtvis för upptagen med sina kompisar och kolla på deras dräkter. Jag ville inte förstöra ännu mer så jag lät honom vara.

Nu sitter jag på jobbet med en stor klump i magen och mår bara skit. Jag försöker trösta mig med att det är väldigt sällan som dessa stora utbrott sker men jag vette tusan om det känns bättre för det.

Puh… ja ja, mammor kan också göra fel. När jag kommer hem så gör jag om och gör rätt. Gör man fel så måste man säga förlåt och det tänker jag göra.