Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Klädbytardagen

VardagenPosted by Camilla Mon, October 07, 2013 09:48:11

Igår var det dags för årets händelse, klädbytardag. Ja ja minsann, jag var där och jag var inte ensam. Som vanligt massor av folk. I år tyckte jag mig se fler pappor krafsandes i högarna och deras armbågar var lika vassa som tanternas.


I år så var det inte så mycket fynd för min del. Jag köpte mest byxor till Leo, några tröjor men utöver det så vart det mest spel, pussel och leksaker som åkte ner i kassen. Å så böcker förstås.
En stor lastbil fick följa med men den var trasig på vissa ställen. Det som är underbart med barn är att det funkar ändå. Bilen gick att köra med och knapparna funkade och det räcker långt. Och med tanke på att denna lastbil kostade 20 kronor så gör det inget om den åker i soporna om några veckor.


En påse med olika super heros för 10 kronor var stor succé. Tror det låg 20 gubbar i påsen. Några få saknade armar eller ben och dessa vart genast utsedda som offer för super heros attack :)

Även om det inte vart mycket kläder så känner jag mig nöjd med dagen ändå.