Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Party

LeoPosted by Camilla Mon, September 30, 2013 12:57:51
I helgen var det dags för kompis party. Det vart det gamla vanliga gänget men med lite bortfall.

Leo fick riktigt schyssta presenter som användes direkt.


Det bjöds på korv, hemmagjord glass med valfritt tillbehör, chokladbollar och bullar. Eller med andra ord sockerchocksbuffé :)


Jag har alltid lite små ångest inför barnkalas. Barnen ska ju inte bara utfodras utan även roas och där har jag min svaga punkt. Barnlekar...puh! Jag lyckades att skramla fram 3 lekar var av den ena var blåspingis. Det går ut på att det är två lag på varsin sida av ett bord där man ska blåsa ner bollen på motståndarens sida. En vansinnigt rolig och uppskattad lek. I synnerhet om man kastar in papporna som ett lag. Barn vs pappor. Dock tror jag att papporna tog detta på allt för stort allvar då barnen åkte på stryk hela tiden tills att jag gav papporna några onda ögon så att barnen fick segra åtminstone en gång.


Jag körde även sätta knorren på grisen leken men det vart sådär. Kändes som att barnen inte hade tid med den leken då de lekte så bra själva så jag la ner mina ambitioner på att roa barn. De skötte det där mycket bättre utan mig.


Som en sista aktivitet så avrundade vi festen med ballongdisco. Jag lyckades blåsa upp 50 ballonger (vilken normal människa gör det egentligen?!) som kastades ut på dansgolvet till tonerna av Gangam style.


Allt som allt så tror jag att det vart ett rätt så bra kalas. Det som också var kul var att alla föräldrar var kvar vilket gav möjlighet till lite snixsnack utöver den som man hinner med vid lämning på dagis. Kul!

Sist måste jag bara få visa denna underbara bild.


Snacka om en riktig sängkammarblick på den killen ;)