Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Kalas

LeoPosted by Camilla Mon, September 23, 2013 10:43:31
Igår hade vi familjekalas för Leo. Det var många nära och kära som ville fira vår kille och som alltid är det kul när hela tjocka släkten träffas. Inte alla kom med på bild men här är ett litet axplock av vår kära släkt.

Fika vart det. Så klart! Tror nog att ingen gick hungrig från kalaset. Min faster och kusin Anna var först i kön.


Det som vart kvar fick vi andra dela på ;)


Söta farmor kom för att fira sitt barnbarnsbarn. Och mamma satt med ett av sina barnbarn.


Laura kom med släktens senaste tillskott. Lille Arne som nu är 7 veckor.


Arne är så mini och hur söt som helst. Det vart lite cat fight om honom där jag helt fräckt norpade honom ur min kusins armar för att få gosa med honom. Nu är det så att min kära kusin har ju redan gosat med killen sedan tidigare så nu kände jag att jag behövde reda ut en del sanningar för honom så han vet hur allt står till ;)


Det var inte så mycket kort på alla barn som var där men Lukas kom med på bild. Undrar om det har något att göra med att det var min kära kusin som höll i vår kamera och självfallet valde hon att fotta sina barn :)Å så kom även Anne med familj. Anne är alltså syster till Micke. Lite knasigt kort kanske eftersom ljuset från fönsterna gör att hennes ögon nästan försvinner. Men ni ser ju hur fin hon är :)Stort tack till att ni kom och firade vår kille!