Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Helg i Salem

Mormor & MorfarPosted by Camilla Sun, July 28, 2013 22:50:49
I helgen har vi varit i Salem då Micke skulle mecka morfars dator. Och det gjorde han hela helgen. Vi övriga var på gården och lekte hela dagarna.

Leo har en kompis där som han gärna springer över till. De leker så himla bra och jag har knappast sett honom under hela helgen.

De blev mycket köra och mecka bil.


Samt sparkcykel som mormor och morfar hade införskaffat.


Även Alexander körde som en galning. Vem kan säga nej till en Mercedes liksom.



Det är så himla smutt i Salem eftersom man bara kan öppna dörren och låta barnen leka fritt. Ibland kan jag sakna just den biten. Och i denna sandlåda har även jag suttit i. Men det var länge sedan :)


Och så har vi vår kära mamma/mormor som inte ville vara sämre än barnbarnen. Sagt och gjort så tog hon en tur med sparkcykeln och drog iväg. Och vilken fart hon hade.


Ja ni ser, man ska inte köra för fort. Resultatet blev en arm som vart bruten och som hoppade ur led så nu väntar ny gipsning efter en operation som ska ske i veckan. Därefter är det bara att sitta stil i 4 veckor och fika. Mycket kaffe hinner det att bli.

Hon hävdar själv att hon hädan efter kanske bör sitta på en pall och mata duvor. Själv tycker jag att det låter otroligt tråkigt men gillar man fåglar så gör man det ;)

Krya på dig mamma! :)