Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Tack, nu är vi nöjda

DrömhusetPosted by Camilla Wed, July 03, 2013 21:32:04
Vår historia kring blommor fortsätter.

Jag satt på bussen på väg hem från jobbet när jag får detta meddelande från Micke.

Va?! Ja ni ser att jag förstod inget alls. Jag började klura och funderade och kom fram att detta måste vara en vilseledning från Micke. Egentligen stod han hemma med ett hav av rosor till mig och ville bara göra mig nyfiken med sitt meddelande. Jag hade fel. Jag möttes av detta.

Två stora blommor stod vid vår trapp. Något vissna men i gott skick :) Och det var inte så små. Vägde bly och det krävdes en man och kvinna för att få in dem i huset.

Så vem är skänkt dessa blomster?! Jag har faktiskt ingen aning. Kanske är det den ena av mina svärmödrar som skulle kolla med en arbetskamrat om denna hade en stor blomma över.

Vem det än är så vill jag komma i kontakt med denna generösa person. Jag vill säga två saker. Först Ett stort Tack och därefter vill jag säga att nu är vi mer än nöjda. Nu har vi garanterat blommor som fyller ut vårt vardagsrum :)

Hm... vid närmare tankte...kan det vara min benjamingumma som skänkt ytterligare blommor. Måste kolla upp detta :)