Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Träd i vardagsrummet

DrömhusetPosted by Camilla Wed, July 03, 2013 09:05:40
Några av er kanske minns att jag varit på jakt efter stora blommor till vårt hus. För att göra en lång historia mycket kort så fick jag på några omvägar tag i en blomma. Det var en vänlig själ som ville skänka sin benjaminfikus på grund av att hon skulle flytta till ett mindre boende.

Jag visste att den blomma som vi skulle få var stor men inte att den var enorm! Det är helt fantastisk och står på en perfekt plats i vardagsrummet.

Inte nog med att kvinnan skänkte blomman, vi fick den även hemskickad. Allt helt gratis. Det är ju helt galet vad vänliga människor det finns.

Blomman fyllde upp rummet bra som nu känns lite mindre. I vårt fall är det bra med tanke på den enorma ytan vi har. För att få ett perspektiv på hur stor blomman är så är det 2,40 meter upp till där tapeten börjar. Hyfsat stor alltså :)

Nu söker vi bara en stor blomma till. Dock kanske inte lika stor som detta träd :)

Så om ni känner till någon som vill bli av med en större blomma (vågar inte säga stor igen för då får vi väl ett till träd) så är vi intresserade.