Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Out of order

VardagenPosted by Camilla Mon, June 17, 2013 17:05:52


Jag har varit totalt knockad sedan i fredagskväll. Jag somnade med killarna och vaknade inte förän 10.00 morgonen därpå. Jag har haft en sådan huvudvärk som slagit ut mig totalt och det är väl inte förrän idag som jag börjar känna mig något levande.

Vi fick planera om lördagens bjudning till att våra gäster fick besök av Micke och killarna istället. De for till farmor och Kalle och hade en trevlig dag. Vad jag hört så fick de sitta i Kalles traktor och köra hans gräsklippare. Tror nog att de hade det roligare där än hemma hos mamma som sov hela dagen.

Idag har jag varit hemma och så har även Alexander. När han vaknade så hostade han så mycket så vi var övertygade om att han var sjuk. Så fel vi hade. Killen har varit på topp humör och min vilodag byttes ut mot en dag bland småbilar och lekparken.

Nåja, jag klarade av det också även om jag hade föredragit soffan. Kort å gott så återställer vi ordningen imorgon och alla åker iväg till sina ordinarie platser.