Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Nationaldagen

VardagenPosted by Camilla Fri, June 07, 2013 09:12:05
På nationaldagen var vi hos ett par grannar som bor några hus ifrån oss. Leo har känt Elsa ett tag och de leker väldigt bra tillsammans. Elsa och Johanna var bland de första vi träffade i lekparken efter att vi flyttat in. Vi bjöds på grillat och badning. Och det var ingen liten barnpool de hade, en jacuzzi :)

En snabb blick på temperaturmätaren och den visade på att det var 37 grader i vattnet. Mmmm, rätt skönt :)

Micke och alla barn hoppade i och lekte för fullt.

Och det mest förvånansvärda var Leo som dök under vattnet! Ni ser det lite i bakgrunden. Jag tror att Elsa funkade som en bra morot och vattnets behagliga värme gjorde det lite skönare att doppat hela ansiktet under vattnet. Efter ett tag så vart det en hel dykande för den killen. "Mamma, jag tittade under vattnet!" Leo kände sig skapligt stolt över att ha klivit över sin värsta rädsla och det var så kul att se hans glädje.

Efter badet vart det lite fika. Jag hade med mig en tryffelkaka som alla gillade så den försvann fort.

Och så till det tråkiga. Dessa grannar ska flytta, till USA. Inte nästgårds precis. Fast det kommer att ske efter sommaren så vi har några månader kvar att traskar över till Elsa och hennes familj.