Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Alcudia, Mallorca

VardagenPosted by Camilla Mon, June 03, 2013 13:54:33
Vi hade det underbart på Mallorca. Visserligen var solen inte med oss hela tiden men det var skönt ändå. De dagarna som det var lite sämre väder så passade vi på att ta en tur till gamla stan eller så tog vi en promenad på stranden.

Resan gick bra och killarna skötte sig riktigt bra under flyget. Visserligen med ett litet undantag när vi flög ner då Alexander flippade och sparkade till bordet så all mat flög på mig och säten. Med tanke på att vi gick upp kl 4.00 och inte hade fått i oss någon nämnvärd frukost så var killen trött, hungrig och lite uttråkad. Efter lite mat i magen (av de som vi lyckades rädda) så somnade han tillslut i Mickes knä och resten av resan gick bra.

Vi känner att det här med att resa med barn var en helt ny erfarenhet för oss. Visst, vi var lediga men vi har då aldrig sprungit runt så mycket som under den här veckan. Barnpoolen var 0,70 meter som djupast och även om vattnet var svalt (vilket gjorde att Alexander inte ville bada så mycket) och Leo har stor respekt för vatten så ville vi inte tappa kollen på killarna. Leo raggade upp en tjej så han roade sig på sitt håll men Alexander är ju den vilde han är så där gällde det att hänga med. Jag tror att han är lite för liten att bara nöja sig med att vara i och omkring poolen så på onsdag så fick han hemlängtan och ville åka tillbaka till Tolan. Vi fick höra det för resten av veckan. Om vattnet hade varit varmare i både poolen och havet så kanske det hade hjälpt men jag tror att han längtade efter sina traktorer och bilar. Vi tog inte med så mycket av sånt.

Det tog inte så mycket kort, vi sprang mest efter barn :) Här är ett litet smakprov från vår vecka på Mallorca.

Leo och hans kompis Emma. Alexander fick vara med lite på håll ;)

Här är barnpoolen där vi hängde för det mesta. Mamma hjälpte mig med handduksreserveringen och var först på plats för att paxa stolar till oss. Det tackar vi för :)

Vår utsikt från poolen. Det blev några promenader på den blåa stigen.

På fredagen var det faktiskt rätt ok i poolen så jag passade på att busa med Leo. Han är väldigt försiktig i vattnet och jag små testade honom för att se vart gränsen gick. Det mesta var ok så länge som han inte fick vatten i ansiktet vilket hände ibland. Han fixade det med men höll gärna huvudet ovanför vattnet. Killen skulle behöva gå i simskola men han vägrar.

En av de få minuter av vila. Hunken från Upplands Väsby passar på att få sol och värme.

Naaaw, se så söta vi är ;)

Bredvid hotellet låg en liten lekpark som vi besökt när solen inte ville visa sig. Ser ni vilket stadigt grep barnets far, han säkrar framtida avkommor redan nu ;)

Promenad i gamla stan med syster och familj.

Å så lite lunch på det.

Tror nog att den här stunden är den som barnen minst mest. 3 barn på en gubbe. Sandkriiiiiiig!!!!

Killen som inte vilar var helt slut om tagen så en dag gömde han sig under en handduk och somnade. Snutten!

Aaaaa lite vätska i kroppen måste man ha. Hola Mojito, sa jag och justerade vätskebalansen :)

Sist men inte minst måste jag bara visa hur kreativt vårt barn är. Det vart tyst i sovrummet och för de flesta så innebär det skönt, lugn och ro. Inte i vårt fall. När det är tyst så är det något som är på gång. Micke smög in i sovrummet och fann det här:

Alexander fann min burk med hudlotion och gjorde så som han sett sin mor göra. Han smörjde in sig. Tror att han tömde halva burken. Bra där hjärtat, du visar på stort initiativtagande och du är en mogen kille som kan ta hand om dig själv. Jajamensan :)