Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

3 = 1

Tolan BrothersPosted by Camilla Thu, May 23, 2013 10:08:29
Igår fick vi med oss Oliver hem. Lycka för hela familjen!

Jag minns när jag hörde mina vänner berätta att deras barn tog hem kompisar och jag tänkte; hur orkar de. Men nu fattar jag. Det är ganska så lätt faktiskt. Oliver och Leo lekte själv så dem såg jag inte röken av. Så då hade jag bara ett barn att ta hand om, Alexander. Eftersom han roar sig bra med sina bilar så fick jag är rätt ok eftermiddag.

Jag måste säga att de större killarna är rätt schysst mot lillskiten. Alexander får hänga på för det mesta men jag försöker ge killarna en liten paus från en liten hulligan.

Tv och vattenmelon. Skönt med lite paus mitt i allt ståj. Oliver och Leo bestämde att Oliver skulle sova över. Jag var väl inte riktigt beredd på det igår :) men det fixar vi till vid ett annat tillfälle. Gisses vad stora killarna har blivit. Jag trodde att sova över perioden skulle komma när de är 18 år ;)