Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vi försov oss

VardagenPosted by Camilla Thu, May 23, 2013 09:59:40
Idag lyckades vi med en big time försovning. Egentligen inget roligt med det om det inte vore för en sak. Alexander sov hela natten i sin säng, ända fram till kl 7.00. Trodde aldrig att det skulle hända så mitt i försovningsstressen så fanns det en viss glädje :)

Det vart frukost i soffan framför tv:n. Påklädning i brutal form och en mamma som sprang runt med punkfrisyr och morgonrock samtidigt som hon plockade ihop picnic väskan, kläder och annat som jag säkert inte behövde ta med mig men som ändå hängde med av bara farten.

Den som tog det hela med lugn var Alexander. Med minutiös precision så radade han upp alla bilar på trappan (som vi inte har än). Han är verkligen noggrann i sin parkering. Alla bilar står i en exakt linje utan några millimeters felmarginal. Det här kan han pyssla med länge och när han håller på så är han super fokuserad. Att storebror kom och sa "vad duktig du är" gjorde inte saken värre. Killen växte nog några centimeter av det berömmet.