Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En tomt full med karlar

DrömhusetPosted by Camilla Mon, May 06, 2013 10:56:21
I lördags hade jag en tomt full med karlar :)

Vi hade raggat folk för att hjälpa till med vår tomt. Eller jag, det var snarare Jon som hade vänner som gillar att åka iväg och jobba hårt på andras tomter.

Fast vi tjuvstartade lite i fredags. Grannen körde ner sin grävskopa och spred ut jorden på tomten. Tror de att 3 timmar som tog honom att göra jobbet sparade oss minst en hel arbetsdag.

Vid lunch kom alltså 3 arbetsglada killar som vi mattade med pytt i pannan innan vi slängde ut dem för hårt arbete.

Gisses så de slet. Jag gjorde mitt bästa för att hålla dem glada genom att servera dem dryck och bullar.

Och vad Micke gör här... antingen så jobbade han eller så gjorde han i brallan. Eller både och kanske ;)

Och när de åkte hem så var vår tomt jämn och fin. Ja ni förstår att man får helt andra prioriteringar och glädje ämnen när man har hus med stor tomt. Trodde aldrig att jag skulle vara så glad över en tomt.

De som inte kom med på bild var mina föräldrar som tog hand om killarna. Alexander röjde järnet med dem i skogen medan storebror låg sjuk i soffan.

Ett stort TACK till våra hjälpande änglar. Vi hade aldrig fixat det här utan er och vi är så tacksamma för att ni ställde upp för oss.