Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Valborg

VardagenPosted by Camilla Thu, May 02, 2013 08:19:01
Jo då, några av oss firade valborg. Jag och Leo smet över på fest hos grannen medan Micke och Alexander höll sig hemma.

Jag tror att vi var en sisådär 15 vuxna och 17 barn på festen. Ingen liten tillställning där inte :) Johanna lyckades med bedriften att få några barn att stå still i trappan.

Efter grillning och mingel tog vi en promenad/cykling ner till Fresta för att se när brasan tändes.

Väl framme så kunde jag snabbt konstatera att vi inte var själva. Skapligt mycket folk var på plats.

Leo var rätt imponerad på brandgubbarna så gick runt med sina facklor (tändpinnar?) för att få fart på högen. Tror nog att han hade gärna velat vara med att peta en pinne i brasan.

Men när elden fick fart så backade han. Både av värmen och av lite rädsla. Han stog helt förstummad av att se en sådan stor brasa men han backade gärna ifrån efter ett tag.

Vi köpte lite lotter och till Leos stora glädje så vann han. Av alla priser som fanns på bordet (dvs mycket godis) så valde han såpbubblorna.

Lilla Disa stog och frös och fick en värmande kram av Leo. De är så söta tillsammans-

Vi fick nog allt som man ska få på en valborg. Kyla, värme, en massa människor och så vinst på lotteriet. Jag hade en trött kille som jag fick putta hem och som somnade innan huvudet landade på kudden. Rätt nöjd kille skulle jag tro :)