Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Blommor till mor

Tolan BrothersPosted by Camilla Wed, April 24, 2013 09:28:12

Igår välkomnades jag av dessa fina blommor från barnen. Leo hade plockat dessa hos grannen (?!?!) men tack och lov tillsammans med grannflickan så det är väl ok då.

Sånt här värmer gott i hjärtat. Och när jag lämnade Leo på dagis så ropade han över gården "mamma, jag vill bara säga en sak. Jag tycker om dig". Naaaw, gissa om jag grinade i bilen.

För Alexanders del verkar det vara lite omstart på dagis. Han gråter helt hejdlöst när jag lämnar honom. Klamrar sig hårt fast och säger hela tiden att han vill åka hem. Sånt gråter man också över fast det är helt andra tårar. Jag tror att 1,5 veckas frånvaro från dagis har gjort att det är lite omstart med dagis. Tack och lov så går gråten över men det känns ändå jobbigt att höra honom så förtvivlad när jag går. Låt oss hoppas att det går över fort så att han kan känna samma glädje till dagis som han gjorde förr.